Hvordan kan et skoskab give dig mere plads i entréen?

nyhedstemplet

Er din entré en smule trængt, og kunne du godt bruge mere plads? Så skal du læse med her! Vi vil her komme med et par tips til, hvordan pladsen i din entré bliver udnyttet bedst muligt.

Sko er ofte synderen til pladsmangel i entréen, og her kan du nå rigtig langt med et skoskab. Et skoskab kan fås i mange former, farver og størrelser. Det betyder, at du nemt kan finde et skoskab, som passer ind hjemme hos dig.

Hvorfor er et skoskab en smart løsning?

En del af os kender godt til problemet. Vi har købt et par nye sko, men vi nænner ikke at skille os med det gamle par. Måske er vi ikke helt færdige med at bruge dem, men fælles er: de fylder, og vi har måske ikke skilt os af med det forrige par. Bor I flere sammen, løber det hurtigt op. De optager en stor del af pladsen på gulvet, og de gamle par er måske ikke helt så pæne at se på længere. Disse problemer, kan skoskabet være med til at løse. Et skoskab gemmer skoene væk, og fylder ikke ret meget, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil udnytte pladsen bedst muligt.

skabe

Hvilket skoskab skal du så vælge?

Det hele afhænger selvfølgelig af flere ting. Først og fremmest afhænger det af størrelsen på din entré, og hvor mange sko du har. Hvis du har mange sko, som du stadig vil beholde, skal det naturligvis værre et skoskab i den større ende. Er der nok gulvplads i din entré og højt til loftet, kan du overveje et højt skoskab med hylder. Har du knap så højt til loftet og mindre gulvplads, kan du overveje et skoskab med klapskuffer. Fordelene ved disse er, at ikke fylder særlig meget, og der kan stadig være relativt mange sko i. Har du rigeligt med vægplads, kan du også finde varianter, som kan hænge på væggen, og på den måde sparer du yderligere gulvplads.
Du skal også overveje stilen på dit skoskab. Skal det være minimalistisk, eller skal det være mere fremtonet? Hvilken farve skal det være? Uanset hvad, er det en god ide at finde et skoskab, som passer ind i din nuværende indretning derhjemme.

Er budgettet til et skoskab ikke så højt, skal du ikke være bekymret. Skoskabe kan fås i forskellige prisklasser uden kompromiserne bliver alt for store. Har du et større budget, finder du også skoskabe i ekstra høj kvalitet og unikke designs.

Hvad med en skohylde?

Du kan også overveje en skohylde fremfor et skoskab. Det er til dig, som ikke har noget imod, at skoene står fremme i entréen. Måske synes du ligefrem, at dine sko pynter, men du vil gerne have dem til at stå ordentligt og pænt. Fordelen ved en skohylde er, at der findes rigtig mange varianter af dem. Du kan eksempelvis få en skohylde, som kan hænge på væggen eller en skohylde, der også fungerer som en bænk. Derfor er en skohylde også værd at overveje som alternativ til skoskabet.

Comments are Disabled