Alt du skal vide om e juice

nyhedstemplet

Der medfølger aldrig e-juice til din e-cigaret. Det betyder, at det er op til dig at vurdere, hvilke smage du er mest til. Det er generelt værd at vide, at alle e juices indeholder forskellige nikotinstyrker. Udover smag er det derfor værd at gøre op med dig selv, hvor meget nikotinstyrke, du reelt har brug for.

Hvis du er nybegynder indenfor e-cigaretter, får du her en mindre guide til alt, hvad der er værd at vide om e juice. På den måde er du sikker på, at du kommer godt fra start og ender med at vælge den rigtige e juice ud fra både præferencer og behov. Læs med nedenfor.

Hvad er e juice?

Når du modtager din e cigaret vil du lynhurtigt opdage, at den grundlæggende består af tre dele. For det første består den af selve batteriet, som er drivkraften til, at du i det hele taget kan anvende din e cigaret. Derudover består din e-cigaret af det, der bliver kaldt clearomizer. Det er heri, du påfylder din e juice, når du først får anskaffet dig det. Det er clearomizeren, der skal sørge for, at du kan inhalere dampen og e juicen. Det sker ved, at der inde i selve clearomizeren sidder det, der bliver kaldt for coil. Ligeså snart du aktiverer din e-cigaret, vil den sørge for, at e-juicen fordampes. Den kaldes også en brænder og forstøver – og den skal løbende udskiftes. Du kan læse meget mere om e juice på Gosmoke.dk.

Tilbage til e juice findes det som sagt mange forskellige smagsvarianter for ikke at nævne nikotinstyrker. Du kan vælge både nikotinfri e juice, men du kan også vælge imellem mild, moderat og stærk nikotin. Uanset hvilken forhandler, du ender med at vælge, vil du hurtigt opdage det store udvalg af mange forskellige e juices. Her er der som regel ikke andet for end at prøve dig frem. Du kan altid prøve nye væsker, hvis den første viser sig ikke at være dig.

Det er altid en god idé at gå efter nogle af de væsker med højest kvalitet, som desuden er producerede under både sterile og kliniske forhold. Du kan vælge imellem mange forskellige prisklasser. Det er op til dig at afgøre, hvor mange penge du vil ofre på e juice.

Hvad indeholder e juice?

Det er altid en god idé at sætte dig ind i, hvad for eksempel e juice egentlig består af. Fælles for alle e juices er, at de består af en naturlig nikotin – altså nikotin i ren form i modsætning til nikotin i en almindelig cigaret. Dertil kommer, at alle væskerne består af forskellige smage, som indeholder naturlige smagsstoffer. Før det overhovedet er muligt, at væsken kan fordampes, kræver det, at væsken også indeholder en væskebase. Den består af henholdsvis Propylenglycol samt Vegetabilsk Glycerin. Mængden af de to dele kan variere alt efter mærke. Hvis du har yderligere interesse i at vide mere om, hvad e-juice helt nøjagtigt indeholder, kan du altid forhøre dig hos en forhandler, inden du køber.

Comments are Disabled