Alternativ markedsføring

Papirsposer med logo er en nem og simpel måde at få sine produkter til at fremstå eksklusive og er derfor en oplagt reklameartikel. Der findes ikke noget bedre end at få tilbuddet om en papirspose frem for plastik. Mange kunder mener nemlig, at det viser overskud hos firmaet, som bevidst er gået ind og taget stilling til valget mellem plast og papir.

Drop den almindelige plastikpose

Mange danskere oplever, at plastikposerne ophober sig derhjemme og ønsker derfor et andet alternativ, i bedre og mere bæredygtig kvalitet. Plastikposerne er blevet meget almindelige, at få stukket i hånden, og vækker derfor ikke nogen begejstring hos modtageren, uanset design. Papirsposen derimod er et sjældent syn og fremstår mere eksklusivt. Derfor kan en papirspose med tryk være en god reklameartikel. 

Mange muligheder og designs

TopSupplies tilbyder et stort udvalg af forskellige papirsposer med logo, som kan tilpasses forskellige behov. Der er et bredt udvalg af størrelser, farver og typer. De kan for eksempel fås med og uden glossy laminering, samt forstærkede hanke, der kan bære op til 7 kilo. Det er derfor slut med forestillingen om, at papirsposer ikke holder. Derudover kan papirsposen designes i alverdens farver og med kreative motiver. Det er derfor nemt for din virksomhed at sætte jeres egen og helt unikke præg på posen.

Papirsposen er også oplagt, hvis man ønsker en grønnere profil, da den er et mere miljøvenligt alternativ.Du viser du din kundekreds, ved at bruge papir frem for plastik, at jeres virksomhed følger de nyeste trends om at boykotte miljøskadeligt plastik. Papirsposen giver, på denne måde, både en mere luksuriøs køber oplevelse samt hjælper med at skære ned på danskernes plastikforbrug

Papirposer med logo som reklameartikel

Papirsposer med tryk kan bruges i mange sammenhænge. De fungere blandt andet godt i forbindende med foræring af gaveposer til messer eller events. De kan bruges til at give et samlet og professionelt udtryk, samtidig med at de indeholder lækre produkter og snacks til dine kunder og samarbejdspartnere. Skab opmærksomhed omkring din forretning ved at lade folk bære dine flotte papirsposer med logo rundt på messer eller til andre begivenheder.

Hurtig levering

Hvis du tager beslutningen om at bruge papirsposer med tryk som reklame, kan du glæde dig til en kort levering. De fleste papirsposer med logo kan nemlig leveres indenfor 1-2 uger, så du hurtigt kan komme i gang med vise de flotte designs frem.

Forestil dig, hvordan kunder vil falde i snak til messer og events over jeres smarte papirsposer med tryk, og dermed skabe øget opmærksomhed på jeres brand. Drop den ordinære plastikpose og skift til papirsposen, både for din virksomheds og for miljøet skyld.

Comments are Disabled