Cannabis olien, kan hjælpe på smerter, psykiske sygdomme og for søvnbesvær.

Se med her, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan finde et godt og sundt alternativ, som højst sandsynligt kan hjælpe dig, der har smerter, lider af søvnbesvær, depression, angst, autisme og andre gener og sygdomme. Cannabis olie vinder mere og mere frem i Danmark, og på kort tid, er der flere og flere, som benytter sig af alternativet. Cannabis olie er ikke dokumenteret at have en gavnlig effekt for alle, men mange oplever, at de bliver hjulpet af dråberne.

Hvis du vil vide mere om dråbernes gavnlige effekt, så se mere hos forhandleren CBD Scandinavia, som giver dig en grundig introduktion til cannabis olien, og deres andre produkter, dosering muligheder og hvilke overvejelser du bør gøre dig forud for indtag af cannabis olie.

Cannabis olie til svære smerter

Det er ikke garanteret at cannabis olie kan hjælpe i alle tilfælde. Noget af det, som man tidligere har set eksempler på, at cannabis olien har en gavnlig effekt overfor er bl.a. smerter af forskellig art. Det kan f.eks. være de svære smerter, der er forbundet med at have sclerose.

At leve med sclerose kan i sig selv være svært, da det ofte er forbundet med tab af funktioner, og en fremtid man troede man skulle have, som man ikke kan opnå pga. sygdommen. Det kan cannabis olien som sådan ikke hjælpe på, men den kan være med til at lindre de enorme smerter, der ofte er forbundet med at have sclerose.

Cannabis olie til søvnbesvær

Noget andet som cannabis olien kan være gavnlig for er søvnbesvær. Det kan f.eks. være, at du er inde i en meget stresset periode jobmæssigt, eller har andre større bekymringer f.eks. en syg ægtefælle, datter eller lignende, som går dig meget på. Det kan give nogle svære nætter, hvor du ikke ordentligt får sovet. Søvnbesvær og søvnløse nætter medfører ofte yderligere komplikationer, yderligere bekymringer, og yderligere stress, da kroppen og hovedet ikke får den naturlige hvile, den har brug for.

Cannabis olien kan være gavnlig på den måde, at den onde spiral, der ofte opstår, når man ikke får søvn kan brydes, ved at nætterne i det mindste bliver bedre. Søvn giver mentalt overskud og i sidste ende kan stressen mindskes.

Cannabis olie mod psykiske lidelser

Det er efterhånden almen viden, at cannabis olien er med til at lindre smerter, men var du klar over, at den faktisk også kan have en gavnlig effekt i forhold til psykiske lidelser af forskellig art. Noget af det, som cannabis olien kan være gavnlig for, er bl.a. autisme, angst, depression, stress og PTSD.

Nye studier har vist, at cannabis olie virker gavnligt mod PTSD, som er den følgesygdom mange krigsveteraner oplever, men også voksne, som i deres barndom har været udsat for forskellige former for svigt såsom overgreb, vanrøgt og vold. Hos PTSD ramte er kroppens alarmberedskab højaktivt, og cannabis olien hjælper med at sænke de store udsving i reaktioner, som det forhøjede alarmberedskab medfører.

Comments are Disabled