Danske badmintonvindere sender flere i hallen

I de seneste år har danskere været dygtige nok til at vinde op til flere medaljer og titler på den internationale badmintonscene. Det er overraskende godt klaret af et ellers meget lille land, der har skullet kæmpe mod giganter såsom Kina. Måske er det også netop det underdog-perspektiv, der har inspireret særligt mange unge danskere til at tage i hallen for at spille badminton. Det er i hvert fald tydeligt at se, at antallet af badmintonspillere i de danske foreninger er steget. Hvis du godt kunne tænke dig at være en af dem, er det heldigvis ganske simpelt. I langt de fleste lokale haller i Danmark, findes der nemlig både udstyr til badminton og en egentlig badmintonforening. Der kan du altså starte med at melde dig ind.

Køb det rette udstyr

Ret hurtigt opstår der dog en mangel på udstyr. Så snart du begynder at tage badminton bare en smule seriøst, bør du i hvert fald ikke bruge hallens eller foreningen egne, gamle og slidte badmintonketsjere. Find i stedet din egen ketsjer. På den måde er du først og fremmest sikker på at have en ny, der passer præcis til dig. Det samme gælder på mange måder om badminton sko. For de fleste amatører kan det måske virke som om skoene er lidt ligegyldige i et spil sko. Der er dog en grund til, at der laves badminton sko som disse på https://sport-net.dk specifikt til at spille badminton i. Efterhånden som man bliver mere og mere øvet i badminton, vil det dog gå op for en, hvor meget der hviler på fodarbejdet og dermed også de rette sko. Det betyder også, at du bør få en badminton sko med de helt rigtige mål, så den sidder så godt som overhovedet muligt. En smal sko kan give vabler og ømme fødder, mens for store og brede sko nødvendigvis kommer til at koste dig fart og mobilitet.

badminton sko

Overvej din spillestil

Det er dog ikke den eneste overvejelse i forhold til dine fremtidige badminton sko. Allerhelst skal de også gerne passe til din spillestil. Generelt kan man nemlig inddele badminton sko i fire forskellige typer. Der findes sko med fokus på stabilitet, der støtter foden i de hurtige, nødvendige bevægelse på banen. Der findes letvægtssko, der ofrer dele af stabiliteten for til gengæld at muliggøre maksimal fart. Derudover findes der absorberende badminton sko, der aflaster muskler og led. Slutteligt er der naturligvis all-round skoen, der forsøger at opnå lidt af det hele, men ikke gør nogen af delene perfekt. Har du ikke en særpræget spillestil eller en skade at passe på, kan det altså også være den perfekte badminton sko til dig. Der er altså nok at tænke over, når der skal vælges badminton sko. Derfor kan det være en god ide at prøve dem på eller i hvert fald have muligheden for at bytte dem til et bedre par. Med de rigtige badminton sko og masser af træning, kan du gå hen at blive Danmarks næste badmintonvinder.

Comments are Disabled