Derfor skal dit næste møbelkøb være et vitrineskab

I Danmark har vi en stolt møbeldesignstradition. Med ikoniske møbler som lænestolen ægget og ph-lampen, er vi populære i hele verden, for vores flotte minimalistiske klassiske stilrene design. De fornævnte møbler er selvfølgelig lidt ældre modeller, men vores design tradition fortsætter i bedste velgående.

Vi designer alle møbler til perfektion i Danmark, men nogle møbler får ikke nok opmærksomhed. For eksempel vitrineskabet.  Vitrineskabet er møbel, der både opbevarer dine ting og sørger for, de ikke bliver støvede, men på samme tid viser dem frem.

Hvis du mangler opbevaringsplads, men ikke har lyst til at pakke dine ting væk, er vitrineskabet måske noget for dig. Læs med her for at finde ud af, om du skal have et vitrineskab.

Få nordisk design i dit hjem

En ting vi gør godt, er at designe funktionelle møbler, der passer perfekt ind i et hjem. Uden at gå på kompromis med nogle af funktionerne i møblerne, bliver der stadig ofte skabt møbelkunstværker. Dansk eller nordisk design er populært i hele verden, og du kan få det ind i din stue.

Det er så nemt som dansker at have god indretningsstil, fordi vi har de bedste designere og møbelsnedkere i Danmark. Den nordiske stil er nok lidt minimalistisk, men det kan man sagtens indrette sig ud, hvis man gerne vil have en lidt mere sprudlende stil.

En måde du kan få god stil på er ved at købe et hübsch vitrineskab. Hvis du køber et Hübsch vitrineskab, får du godt dansk design og et fantastisk undervurderet møbel. Hübsch vitrineskabe er til dig, der gerne vil have dansk design, men ikke går ned på funktionalitet.

hübsch vitrineskab

Vis dine ting frem

Det smarte ved et Hübsch vitrineskab er, at man kan vise alle sine ting frem, uden at de bliver støvede. Med et Hübsch vitrineskab kan man ikke gå galt i byen. Mange har brug for opbevaringsplads for at få mere styr på tingene, men vil egentlig gerne vise deres ting frem.

Med et Hübsch vitrineskab får man muligheden for at gøre begge dele. En ekstra fordel er, at hvis man har nogle ting, man er lidt ømme over, kan de stå i sikkerhed inde bag glasruden.

Hvis nu du for eksempel har en hund, der elsker pinde, kan det være rart at sætte sin Kaj Bojesen abe ind bag glasruden. På den måde kan den stadig ses, men den er beskyttet for både hund og børn.

Flot opbevaring

Mange synes det er svært at finde opbevaringsmøbler, der ikke er grimme, men det er faktisk ikke svært. Et vitrineskab er et af de flotteste opbevaringsmøbler man kan få.

Et vitrineskab kan man nemlig selv bestemme, hvad man viser frem. På den måde kan du selv bestemme hvilken stil du vil portrættere. Desuden giver det et mere eksklusivt look, da vi associerer ting bag glas som værende noget eksklusivt. 

Comments are Disabled