Er du klar til den store nytårsfest i år?

Nytåret er lige om hjørnet. Faktisk hænger det gerne sådan sammen, at nytåret kommer lige efter julen. Sådan bliver det nok også i år.  

Nu kommer spørgsmålet så, om du overhovedet er klar til dette års nytårsfest. For der er en del planlægning, som du skal have styr på.  

Du skal vide, hvor du skal være, hvem der kommer, hvad du skal have på og meget nyttigt, hvad du skal dagen efter. MAO: Hvordan du overlever dagen derpå.  

Find det perfekte outfit til dagen 

Det første skridt i den lange og seje kamp er Co’Couture. Med Co’Couture får du en unik beklædning til nytårsfesten, som ingen andre har på.  

Det kan måske virke en smule overfladisk, at vi bruger så meget tid på, hvad for noget tøj vi skal have på til de forskellige begivenheder for at have den bedste aften. Men det er slet ikke så overfladisk.  

Faktisk giver det meget god mening. Vi mennesker kigger ikke bare på tøj og kroppe, der går rundt. Vi dømmer og forbinder hele tiden de mennesker, vi møder, med hinanden. Det er sådan vi tilgår verden. Når vi ser et menneske, der ser ud på den måde, antager vi nogle ting om dem.  

Meget af dette starter ved tøjet. Og det er en ret naturlig proces. Det samme ser man blandt dyrene. Selvfølgelig har det også eksisteret blandt os mennesker, så langt som vi kan tilbage og se, hvordan vi anså hinanden.  

Arranger den bedste fest 

Næste skridt efter du har købe Co’Couture er, at du skal finde ud af festen. Festen skal du måske selv arrangere. I så fald har du væsentlig større ting at skulle fokusere på, end hvad du skal have på.  

Du skal finde på en gæsteliste. Du skal lave en nytårsmenu. Du skal lave en perfekt borddækning. Noget underholdning vil også være på sin plads. Så skal der købes lækker champagne. Der skal købes vin og gerne også, så der kan laves drinks.  

Der skal laves en playliste eller på anden måde være musik kørende i løbet af aftenen og selvfølgelig også, når festen for alvor starter.  

Der er utrolig mange ting, du skal have styr på. Det hele kan ikke bare tages løbende, men skal være forholdsvis stringent ramme sat, hvis festen skal ende med at lykkes.  

Gør dig klar til dagen derpå 

En anden forberedelse er dagen efter nytår. Vi kender det alt for godt. Dagen efter nytår ligger vi i sengen og har meget svært ved at bevæge os ud af den.  

Desværre er det nødvendigt at skulle ud at finde føde ud i den store og vilde verden, når man ikke har planlagt dagen derpå.  

Du skal på forhånd vide, om der er noget mad til jer i husstanden, når I ligger ødelagte med tømmermænd dagen efter den store nytårsfest. Hvis ikke, bliver der grund til mange sure opstød og en helt igennem dårlig stemning i hele hjemmet.  

Så husk det lækre outfit fra Co’Couture, husk at arrangere den bedste fest og husk dig selv dagen derpå.  

Comments are Disabled