Er madpakken lidt kedelig? Prøv en frokostordning

nyhedstemplet

Kender du følelsen af, at du bare ikke magter at spise din madpakke? At bare tanken om at sætte tænderne i en lunken leverpostejmad med slatne agurker kan få det til at vende sig i dig? Eller lugten af hamburgerryg, som har ligget lidt for længe ude i varmen, får din mave til at trække sig sammen? Så er du langt fra den eneste. Madpakker kan være utrolig kedelige og nogle gange også ret så klamme. Men det er der en løsning på. Du kan nemlig få din arbejdsplads til at melde sig til en frokostordning, og så slipper du helt for madpakken. Hvis du f.eks. bor i hovedstadsområdet, er der mulighed for at få en frokostordning i København.  

Overbevis din chef 

Hvis du skal overbevise din arbejdsgiver om, at din virksomhed skal have en frokostordning, så gælder det om at have argumenterne i orden. Derfor kommer der nu en række gode argumenter for, hvorfor det kan være en god idé at få frokostordning. Som sagt findes der firmaer der udbyder frokostordninger over hele Danmark, men her kan du læse mere om frokostordning København.  

God mad giver glade medarbejdere 

Et af de bedste argumenter for at få en frokostordning er, at god mad giver glade medarbejdere. Det er vigtigt, at man husker at få spist og drukket i løbet af en dag, så man kan holde et stabilt blodsukker og dermed holde energiniveauet oppe hele dagen. Hvis der bliver serveret god mad, så har folk også i højere grad lyst til at spise, end hvis skulle spise deres egen madpakke, som måske kun består af et par kedelige leverpostejmadder. Samtidig er maden fra en frokostordning også betydelig mere frisk og indbydende end de fleste madpakker er. Særligt de større byer som Aarhus og Odense har formentligt et større udvalg af leverandører, og det er også muligt at få frokostordning i København.  

Økologisk og nøglehulsmærket 

Der findes som sagt mange forskellige leverandører, og de forskellige leverandører specialiserer sig også i forskellige tilbud. Nogle har specialiseret sig i at tilbyde mad, som er nøglehulsmærkecertificeret, mens andre igen fokuserer på det økologiske eller måske i at servere vegetarisk mad. Hvis du skal have frokostordning i København, er der nok et større udvalg end i de fleste andre byer. Selvom leverandøren hverken er specialiseret i økologisk er nøglehulsmærket mad, så er maden formentlig sundere, end hvad de fleste har med på madpakken. Madpakkeformatet er nemlig begrænset, da det ikke er al mad der egner sig til at komme på madpakken. Ofte gider folk heller ikke bruge særlig lang tid på at smøre madpakke, og det bliver derfor ofte en hurtig rugbrødsmad.  

Prøv noget nyt 

En anden god tid ved at have frokostordning er, at man får mulighed for at prøve noget nyt. Det kan være nogle spændende salater, som man aldrig selv ville få lavet. Eller måske et vegetarisk smørepålæg, som man ikke lige tidligere havde haft modet til at prøve. Lige meget hvad, så giver en frokostordning mulighed for at smage nogle forskellige ting og prøve noget nyt.

Comments are Disabled