Et univers af Popsi og Krelle

Er du forældre til små børn? Så er det en fejl, hvis du ikke allerede kender til Popsi og Krelle, som spiller glad guitarmusik for de mindste børn, nærmere børn fra 0-5 år. Det er rigtig sundt for børn at blive introduceret til musikkens verden allerede i en tidlig alder, og det kan med fordel være med Popsi og Krelle, som netop er nemt at forstå for børn og også tilpasset dertil.

Du kan sætte disse cd’er på en gang imellem – det skal dine børn nok blive helt vilde med dem. Måske vil det endda skabe en tidlig interesse for musik og dans, som kommer til at vare ved hele livet. Så se med herunder og lær mere om Popsi og Krelle og musik for de helt små.

Musik til de små

Hvis du ikke har hørt om Popsi og Krelle før nu, så behøver du næsten ikke at vide meget mere, end at det er god, musikalsk underholdning for børn i den yngre aldersgruppe – altså primært børn på 0-5 år.

De spiller både deres egne sange, som børnene så kan lære, og så spiller de også mange af de gode, klassiske børnesange, som de fleste børn og forældre nok kan synge med på. Det er altså en rigtig god måde at få gang i et hyggeligt lille dansegulv, hvor børnene kan give den gas og danse til alle deres yndlingssange uden bekymringer.

https://legeakademiet.dk/brands/popsi-og-krelle.html

Ekstra merchandise til ægte fans

Hvis dine børn er eller bliver helt vilde med Popsi, så er der faktisk muligt for meget mere end blot at lytte til deres musik på cd, eller hvordan man nu kan lide at høre musik. Nej der er faktisk også mulighed for alverdens merchandise, som dine børn kan gå med, hvis de bare blive helt med Popsi og Krelles univers.

Det er eksempelvis muligt at få t shirts og kasketter, som børnene kan tage på i børnehave, hvis de gerne vil imponere deres venner. Når man kan gå lidt ekstra ind på sin hobby, og det er en sund hobby, så er der heller ikke noget i vejen med det.

Musikalsk udfoldelse og kreativitet er vigtig for børn

Grunden til, at det er rigtig fint at indtroducere sin børn til Popsi og Krelle er, at det er rigtig godt for børn at lære at udfolde sig musikalsk og kreativt. Naturligvis er leg, adfærd og den slags en stor del af børn udvikling, særligt i de små år, men man bør heller ikke undervurdere vigtigheden af det, som dans, musik og kreativitet kan gøre for børn.

Det giver en form for afbræk fra de mere alvorlige ting, og med tiden vil man også sætte pris på det frirum, som kreativitet kan give. Så tøv ikke med at lade dine børn danse, spille musik, synge og udfolde sig kreativt på andre måder. Det er sundt, og Popsi og Krelle kan være en hjælpende hånd i forhold til det.

Comments are Disabled