Få informationsskærme til din virksomhed

Du kender det sikkert – information kan gå meget langsomt i virksomheder. Det er ikke altid lige alle der tjekker deres mails, alle der gider kigge i deres kalender, eller alle der husker at give beskeder videre. Det er en stor hovedpine for mange virksomheder, hvordan de hurtigt skal få informationer ud til deres ansatte. Det er næsten ligegyldigt hvilken. Uanset størrelse på virksomhed, så er informationsskærme et must til dit kontor.

Hvilke slags informationer skal der være på skærmen?

Det er fuldstændig op til dig hvad du ønsker at kommunikere ud i din virksomhed. Du kan faktisk ofte selv designe hvordan din informationsskærm skal se ud, så du får alle informationer med du finder relevant. Det kan være alt fra vigtige ting, der hurtigt skal kommunikeres videre, til hvem der har fødselsdag, til at der er kage i køkkenet og man skal skynde sig. Det er også nemt at rykke rundt på de forskellige ting på skærmen, så du kan altid opgradere informationerne, så de er til din virksomheds fordel. Ydermere, så kan du have flere ting på skærmen på en gang. Eksempelvis store informationer, men også små nede i et hjørne, såsom fødselsdage, vejrudsigt, eller andet. Det er derfor kun din fantasi der sætter grænser.

https://nordicscreen.dk/

Hvor skal man placere informationsskærmen?

Alt afhængig af hvordan jeres kontor er indrettet, så er det en rigtig god idé at placere en informationsskærm et sted, hvor mange mennesker mødes eller går forbi dagligt. Det kan eksempelvis være i jeres reception eller køkken, hvor mange mennesker samles. Måske toilettet ikke er den bedste idé – men måske vejen ud til toilettet er! Det er bare vigtigt at placere informationsskærmen et sted, hvor i er sikre på, at alle ser den.

Kan man have flere informationsskærme på en gang?

Det kan man heldigvis sagtens. Det er faktisk en rigtig god idé at investere i flere skærme, så du er sikker på, at flest muligt ser de informationer du ønsker at sende ud. Hvad end dit behov er to eller flere hundrede skærme, så er der en løsning for dig. De kan også alle sammen opdateres på en gang, så du ikke skal opdatere hver eneste manuelt. På den måde arbejder alle skærme sammen, så det bliver nemt for dig og din virksomhed at opdatere de informationer i vælger at have på skærmen.

Hvilken størrelse kan man få informationsskærme i?

Det kan man sagtens. Man kan både få mindre informationsskærme, men også langt større møderumsskærme. Du kan derfor få en eller flere skærme der passer til din virksomheds behov, og altid opgradere, hvis der skulle være behov for det. At der er forskellige størrelse på skærmen, gør også, at du på mindre områder kan have en informationsskærm. Hvis I eksempelvis har lidt plads over jeres kaffemaskine, kan I med fordel placere en informationsskærm i mindre størrelse der. Når folk alligevel står og venter på deres kaffe, kan de få de seneste nyheder. Det kan næsten ikke gøres nemmere!

Comments are Disabled