Gå sommeren i møde med bæredygtigt badetøj

Når sommeren melder sin lune ankomst med de håbefulde budskaber om lyse nætter, kølig hvidvin på terrassen og dejlige ture til stranden, er der kun én ting, der mangler før det hele kan blive en skøn realitet: Badetøj! Og ikke bare badetøj, men allerhelst og for klodens skyld bæredygtigt badetøj. I denne artikel vil vi se lidt nærmere på, hvordan du kan kombinere dine skønne strandture med ren samvittighed og samtidig forkæle dig selv og kloden ved at vælge badetøj, der skåner miljøet.  

Badetøj med omtanke for miljøet  

Når man skal vælge badetøj, er der så meget badetøj på markedet, at man kan blive helt rundforvirret over alle de forskellige valgmuligheder. Her kan et vigtigt pejlemærke være, at du går efter et firma, der har en meget udtalt og bevidst politik på det miljømæssige område, og som derfor sælger bæredygtigt badetøj, der er både vegansk og økologisk. Dermed er du sikker på, at badetøjet er i en kvalitet, der skåner både det fysiske og det sociale miljø.  

Pak bæredygtigt badetøj til ferien  

Når I skal på ferie, enten i Danmark eller i udlandet, er det oplagt at pakke det bæredygtige badetøj til hele familien i kufferten. Her kan bikinien snildt være det stykke tøj, som du kommer til at gå allermest med på ferien, fordi I tilbringer det meste af dagen på stranden. Her kan det være særligt vigtigt, at badetøjet er af en kvalitet, der ikke blot skåner miljøet, men også skåner din krop mod unødig farlig kemi. Derudover er det vigtigt, at vide, at badetøjet er produceret i en virksomhed, der er bevidste om både det fysiske og det sociale aspekt ved bæredygtighed.  

Bæredygtigt badetøj med feminint look  

Når man hører ordet bæredygtigt badetøj, kan det i nogens ører komme til at lyde lidt u-sexet, bastant og fornuftigt. Her skal man bare vide, at der i sortimentet er skønt feminint badetøj med elegante bikinitoppe, høj eller lavtaljede badebukser eller badedragter, der fås med smukke blomstermotiver på eller i sort og hvidt look eller helfarvelook såsom lyserød. Dette giver et meget feminint udtryk, og giver god støtte til kvindekroppen, lige meget hvilken figur, du har. Der er dermed lidt for enhver smag, når du skal vælge det bæredygtige badetøj, der passer bedst til dig.  

Lev bæredygtigt og giv badetøjet videre  

Ønsker I at gå all in på bæredygtighed i jeres livsstil, kan det anbefales, at I også tænker i genbrug, når I tænker på jeres bæredygtige badetøj. Her kan der være forskellige grunde til, at I ikke længere har brug for badetøjet, for eksempel hvis kvinden er blevet gravid og har brug for en større størrelse badetøj, eller man bare har lyst til at få lidt nyt i forhold til den nye badesæson. Her kan det være rigtigt godt at skåne kloden ved at give det gamle, bæredygtige badetøj til venner og familie eller til en genbrugsbutik. Dermed er det ikke spildt at have købt det i den bæredygtige ånd og andre kan få glæde af det og nyde den lune sommer og en skøn tur i bølgen blå.  

Comments are Disabled