Heimish har skabt den perfekte starter til din koreanske hudpleje rutine

Hudpleje er meget vigtigt for koreanske kvinder, og det undrer ingen at korea bliver kaldt et skønhedsmekka. De seneste år har koreansk hudpleje og den populære koreanske 10-trins rutine vundet stor indpas over hele verden, hos kvinder der ønsker en velplejet og ung hud. Der findes mange populære produkter som du kan bruge til koreansk hudpleje, men Heimish har lanceret hvad der er tæt på det perfekte produkt at starte ud med. 

10 trin til en smuk hud 

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med hvad den koreanske hudplejerutine er for en størrelse, så gennemgår vi den kort her. 

Trin 1. Rens med et oliebaseret renseprodukt 

Trin 2. Rens med et vandbaseret renseprodukt 

Trin 3. Peeling eller eksfoliering 

Trin 4. Toner 

Trin 5. Essens 

Trin 6. Serum 

Trin 7. Ansigtsmaske 

Trin 8. Øjencreme 

Trin 9. Ansigtscreme 

Trin 10. Solbeskyttelse 

Det kan virke som en lang liste, og synes du det ser uoverskueligt ud, så kan du evt. starte med kun at udføre de trin du føler din hud trænger mest til, men når du er godt inde i rutinen så tager det ikke meget mere end ½ time pr. gang. Nogle trin kan du også godt springe over hhv. morgen eller aften, som f.eks. solbeskyttelse. Medmindre du planlægger at sove under åben himmel er der jo ingen grund til at beskytte huden mod UV stråler til natten.  

Grundig rens er vigtig 

Uanset om du bruger lidt, meget eller slet ingen make-up så er en grundig rens af huden altid en god ide, da huden bliver udsat for meget i løbet af en dag, og netop huden i ansigtet er meget følsom. Især det danske klima med skiftende vejr og temperaturer kan være hård ved huden. Det kan være svært at finde en rens der passer perfekt til din hud, men Heimish har lanceret All Clean Balm som virkelig er blevet populær hols mange K-hudpleje fans.    

Til alle hudtyper 

Din hudtype er helt unik for dig, og du kan have særlige udfordringer i form af f.eks. tør, fedtet eller irriteret hud. Heimish har ikke lanceret deres All Care Balm med henblik på specifikke hudtyper men hævder faktisk at produktet virker til alle hudtyper. Heimish All Care Balm er bl.a. så god fordi [Linjeskift til tekstombrydning] 

  • Den renser dybt og effektivt, og fjerner selv vandfast make-up skånsomt 
  • Den indeholder naturlige aroma olier 
  • Den er fri for parabener og parfumer 
  • Den er vegansk   

Find dine favoritter 

Heimish har eksisteret siden 2016, og har lavet en lang række lækre produkter der omfatter både make-up, eyt-patches, ansigtsmasker osv.  Alt sammen produkter der tager udgangspunkt i at fremhæve naturlig skønhed. Selv om All Clean Balm er et rigtig godt produkt der med stor succes bliver brugt til alle hudtyper, så er det ikke nødvendigvis gældende for andre produkter. Hverken fra Heimish eller andre producenter, og derfor er det vigtigt at du bruger lidt tid på at finde frem til netop de produkter der har den bedste effekt på din hud.  

Comments are Disabled