Hop med på moden med et valnød spisebord

Der er ikke noget så skønt som at samles med nære og kære omkring spisebordet. Det giver rig mulighed for at fordybe sig i både hverdagens oplevelser og oppe de ganske særlige lejligheder.

Vil du gerne opgradere med et nyt spisebord, er det blevet meget moderne med plankeborde i forskellige træsorter. Et valnød spisebord er én af de muligheder, der er både flotte, holdbare og praktiske i mange år frem.

Derfor skal du vælge et spisebord i valnød

Spisebordet er husholdningens samlingspunkt, når der skal spises i løbet af dagen. I stedet for at hoppe ind foran fjernsynet, kan du gøre oplevelsen med maden mere betydningsfuld, hvis du samler alle om et bord.

Et lækkert spisebord i valnød giver spisestuen et naturligt udtryk. Der findes flere forskellige typer af valnøddetræ, der vil give bordet forskellige farver, hvis det står ubehandlet. Fælles for dem er dog, at de giver lyst til at røre ved bordpladens overflade.

De danske og nordiske valnøddetræer har en lysere farve, når de skæres op, mens amerikansk valnød har en dyb nuance og en unik struktur af årerne.

Spisebord valnød

Sæt dit personlige præg på hjemmet

Dine møbler giver andre et indtryk af, hvem du er som person, og derfor må det også gerne være nogle særlige af slagsen. De fleste starter livet i eget hjem med billige møbler, de får fra bekendte eller køber til billige penge. Det vil dog med tiden ikke være en holdbar – eller personlig og unik – løsning.

Er du klar til at opgradere spisestuen, kan du investere i et valnød spisebord. Spiseborde i valnød vil bringe naturen ind med flotte årer i bordpladen og holde i mange år, hvis du passer rigtigt på det.

Sådan vælger du det rigtige spisebord

Når du skal vælge et spisebord, er der nogle ting, du er nødt til at have med i dine overvejelser. Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger et bord, der matcher dit behov, og at du har plads til dit spisebord, der hvor det skal stå.

Har du mindre plads at gøre med, kan du overveje et rundt spisebord, der ikke optager så meget plads som et firkantet. Siddepladserne kan også rykkes tættere sammen omkring et rundt fremfor et firkantet spisebord.

Derudover skal du overveje sorten, hvor et valnød spisebord er en både elegant og solid løsning. Træet har en god hårdhed, så bordpladen ikke vil tage skade af flittigt brug.

Derfor er spiseborde i træ moderne

I den nordiske del af Europa har vi i mange år holdt af den mere minimalistiske og enkle indretning. Der er dog de seneste år kommet flere farver på paletten og nye materialer med struktur får plads til at fylde i de danske hjem.

Træ er blevet et moderne valg til spiseborde, hvor eksempelvis valnød spiseborde i planker får lov til at stå naturligt med synlige årer. Det bringer liv og varme til den ellers til tider kølige skandinaviske stil, så du kan hygge dig med familien med et måltid ved et valnød spisebord.

Comments are Disabled