Hvorfor skal man gå til parterapi i København?

Man indgår i mange forskellige relationer i ens liv, både med familie, venner og kollegaer. Det er ikke altid nemt at være en del af disse relationer, og de fleste kan blive enige om, at parforholdet er en af de mest udfordrende relationer, man kommer ud for som voksen. Der kan være mange grunde til, hvorfor der er problemer i forholdet, og man kan komme langt med god kommunikation. Men nogle gange kan man have brug for hjælp udefra, til at få fat i de grundlæggende problemstillinger, og til at løse dem. Det kræver en vilje til at arbejde på forholdet, inden man måske vælger at gå hver til sit. Her kan parterapi i København være en god løsning.  

Man skal finde den rette parterapeut og god kemi 

I en storby er der mange forskellige muligheder, men når det kommer til parterapi København kan man med fordel vælge The Praxis. Her får man erfaren, kyndig og professionel parterapi i de helt rigtige rammer. Når man leder efter en parterapeut, er det ikke altid en god idé at vælge den første eller bedste, eller den som har flest opslag på de sociale medier. Man kan med fordel undersøge de muligheder der er, og tage kontakt til nogle stykker. Når det kommer til parterapi, er det nemlig utrolig vigtigt at der er en god kemi. Derfor kan det være, at en dygtig terapeut ikke passer til det par, der skal i terapi, og det er en grundlæggende faktor for et succesfuldt forløb. Desuden skal man være opmærksom på, at parterapeut ikke er en beskyttet titel, så alle kan i bund og grund kalde sig det.   

Det er ikke parterapeutens job at dømme 

Det er ikke op til en parterapeut at dømme, hvad der er rigtigt og forkert i et forhold. Denne skal rettere være med til at guide og coache parret til, hvad de vil og ikke vil, og i bund og grund kommunikere med hinanden. Problemet er ofte, at de færreste par får talt om, hvordan de skal være som par. Altså er rammerne for forholdet ikke på plads. Og hvordan kan man skabe et stabilt og varigt forhold, når hele grundlaget skælver? Det er her, der opstår konflikter, frustrationer, magtkampe og afstand mellem to parter, som ellers startede ud med forelskelse og kærlige følelser. Når man går til parterapi i København, handler om at finde fælles grund, for igen at kunne have plads til disse følelser.  

Hvor længe bør man gå til parterapi? 

Langt de fleste problemer i et parforhold kan løses, hvis parterne er villige til at arbejde for det. Når man går til parterapi i København, handler det ikke om at finde ud af hvem der har ret, og hvem der er skyldig i noget, men nærmere om at finde ud af, hvad der sker. Det handler om at kigge indad, og vise sig selv og sin sårbarhed. Et forløb er ofte på 4 til 8 sessioner, men mange vil mærke en betydelig forskel allerede efter den første session.  

Comments are Disabled