Isolér dit hjem med Kingspan isolering

Der findes ikke noget værre end at fryse om fødderne i et koldt hus. Den rette type isolering gør hele forskellen, og det kan have rigtig mange fordele for dit hjem og velbefindende. Har du planer om nybyggeri, renovering eller efterisolering, så er Kingspan isolering en rigtig god løsning.

Hvorfor er isolering vigtigt?

Isolering af dit hjem er vigtigt af mange årsager. For det første, sikrer du et bedre indeklima, og holder fugt og kulde ude. Det gør det langt mere behageligt at være i hjemmet. Derudover sparer du penge på varmeregningen, fordi varmen bliver i dit hjem i stedet for at suse ud, og du ikke får glæde af den. God isolering er også godt for miljø og klima, da du sparer på dit energiforbrug. Der udledes derfor mindre CO2. En anden fordel ved isolering er, at du reducerer støj fra hjemmets øvrige rum. Dette kan være rart, hvis I bor flere sammen. Hvis du skulle få lyst til at sælge dit hus i fremtiden, kan huset tilmed stige i værdi, når du isolerer det rigtigt. Huset kan rykke en energiklasse op, og det vil påvirke salget positivt.

Hvilken type isolering skal du vælge?

Søger du ny isolering til dit hjem, er isolering fra Kingspan den helt rigtige løsning for dig. Kingspan isolering laver isoleringsplader til skråtag, gulv, hulmur og facader. Kingspan isolering er miljøvenlig og giver en slank konstruktion, som stadig er kraftfuld. Isoleringspladerne er modstandsdygtige overfor fugt og består af tre lag: dampspærre, gipsbeklædning og isolering. Du skal derfor ikke investere i flere separate lag, men kan nøjes med det hele samlet i ét lag. Gipspladerne er gode til isolering af vægge og loft, mens andre er bedre til gulvisolering.

kingspan isolering

Gør- det-selv eller professionel hjælp

Du kan i et vist omfang lave isoleringsarbejdet selv, alt efter hvilke dele af dit hjem, der skal isoleres. Isolering kan dog være et større arbejde, som du får brug for professionel hjælp til. En isolatør kan hjælpe dig med isolering af dit hjem, og de er eksperter på forskellige områder af huset. Ved at få en professionel isolatør til at hjælpe dig, slipper du for ubehagelige overraskelser senere hen, som kan gå hen og blive en dyr affære. Hvis isoleringen ikke bliver lavet ordentligt, kan du risikere skimmelsvamp, dårligt indeklima, og at kulden slipper ind om vinteren. Det er alle ting, som kan være direkte sundhedsskadelige, og du risikerer, at det hele skal laves om.

Følg lovgivningen på området

Du skal altid følge den gældende lovgivning, når det kommer til isolering, og det er vigtigt at gennemgå og tage stilling til, inden du går i gang. Der er nemlig regler for, hvornår og hvor du skal isolere eller efterisolere. Efterisolering er relevant, hvis du har et hus af ældre dato. Du skal altid isolere ydervægge, tag og gulv, hvis du vil bygge nyt. Reglerne for tykkelsen på isoleringen kommer an på konstruktionen af dit hus, samt om ydervæggene er beklædt med træ, mursten eller andet.

Comments are Disabled