Lav din egen fodboldbane til børnene hjemme i haven

Mindes du også nogle af de gode stunder, hvor du som barn spillede fodbold med vennerne eller dine forældre og søskende? Sommeren indbyder til masser af hyggeligt samvær og aktiviteter udenfor. Børnene sprudler af energi, og med de varmere temperaturer har du de perfekte forudsætninger for at skabe aktiviteter i haven. Børnene kan løbe rundt og lege og brænde krudt af, mens du sidder og soler dig på terrassen med en iskold drik.

Dette skal bruge til en hjemmelavet fodboldbane

Det kræver egentlig ikke ret meget for at installere en ægte fodboldbane til børnene, som vil sørge for mange timers leg og motion. Du kan naturligvis vælge at købe nogle ting, der får fodboldbanen til at se mere professionel ud. Med en fed og gennemført fodboldbane i haven kan dine børn invitere hele nabolaget over til sjov og leg. Der findes ikke en bedre lyd, end børn der griner og har det sjovt. De tre absolut vigtigste ting er to mål og en bold.

Forskellige typer af fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven findes i mange forskellige størrelser og i forskellige typer af materialer. Størrelsen hænger særligt sammen med, hvor meget plads du har i haven, som du er villig til at afsætte til fodboldmål. Desto mindre målet er, desto bedre præcision skal der også til for at score.

Stationære fodboldmål til haven i træ og stål

Fodboldmål produceres i både træ og stål. Der kan naturligvis være nogle præferencer i forhold til designet, når man vælger mellem stål og træ. Fodboldmålet af træ kan males i lige de farver, man har lyst til. Til gengæld kræver træet vedligeholdelse i form af rengøring om maling, så det kan modstå det danske vejr. Et fodboldmål i stål er vedligeholdelsesfrit og holder nærmest uendeligt. Nettet vil give op lang tid før selve stålrammen.

fodboldmål til haven

Foldbart fodboldmål

Hvis du ikke ønsker et stationært fodboldmål til haven, kan du i stedet vælge et foldbart mål. Du kan simpelthen slå det op, når der leges, og slå det ned igen, når det ikke bruges. Ulempen ved denne type mål er, at det ikke er så stabilt. Det vil eksempelvis ikke stå lige så godt fast, hvis der blæser en kraftig vind, som de stationære mål.

Træn motorik og præcision med en target dug

Går du eller dit barn meget op i fodbold som sport, eller vil du bare gerne udfordre dit barns motoriske evner lidt ekstra, så kan du vælge at købe en target dug. Dette er en dug, der dækker hele målet. Inde i dugen er der udformet nogle få runde huller, der passer til en almindelig fodbold. Dit barn skal altså virkelig øve sig og holde tungen lige i munden, hvis det vil score et mål.

Fodboldmål til haven af høj kvalitet

Hvis du går efter et fodboldmål af god kvalitet, kan du med fordel kigge nærmere på følgende mærker:

  • My Hood
  • Elite Pro
  • Avento

Disse er kendte for at levere god kvalitet, også selv om der er tale om et af de mindre må til budgetpriser. Disse producerer også fodbolde, kegler og andet tilbehør, der kan gøre træningen lidt sjovere.

Comments are Disabled