Mangler du et sted at holde overblik over hverdagens travlheder? Find dit perfekte whiteboard her

Det kan ofte være svært at få dannet sig et ordentlig overblik over hverdagens travlheder eller arbejdsplanen. I privaten er det måske ikke altid lige effektivt med en mobilkalender eller lille kalender, du kan putte i lommen. Med et smart whiteboard, der kan pynte i hjemmet, kan du nemt få dannet dig et overblik over dine planer. Ligeledes er et whiteboard en smart investering til kontoret eller arbejdspladsen. Et whiteboard gør det super nemt at danne et overblik over arbejdsfordelingen.

Hvis du gerne vil finde et stort udvalg af whiteboards, skal du kigge her https://whiteboardshoppen.dk/. Her kan du finde mange forskellige modeller på lager, i mange forskellige størrelser, mål og materialer. Uanset om det er et produkt til dit kontor, whiteboards til klasseværelser og kreative miljøer eller i dit private hjem, så finder du det perfekte whiteboard her. Samtidig går produkterne hånd i hånd med en moderne miljøbevidsthed, da alle whiteboardtavlerne er fremstillet på fabrikker, hvor et målrettet og aktivt miljøarbejde minimerer forureningen og miljøpåvirkningen. Så det er jo et plus. 

Hvilken slags whiteboard skal du vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvilket whiteboard der passer bedst til dit behov. Hvis du vil vide lidt mere om forskellige typer af whiteboards, så skal du læse med her.

Et lille whiteboard er et smart valg, hvis du ønsker fleksibilitet i indretningen. Et lille whiteboard kan passe både til et bord eller til at komme op og hænge på væggen. Kig for eksempel på W Board, som er en mini whiteboardtavle. Den er nem at have med sig og kan tages i brug i flere forskellige miljøer. Whiteboardet har en magnetisk overflade, der gør det nemt at hænge sjove beskeder eller arbejdsplaner op. Med andre ord er det velegnet til brug både i privat- og arbejdsmiljøet. Der medfølger et styk microfiberklud, fem magneter og fire whiteboardtusser samt en 2 års garanti.

Er det mere et whiteboard til effektiviseringen af arbejdsmiljøet, skal du i stedet kigge mod et kaizen board. Kaizen er en betegnelse for måden, hvorpå man simpelt opnår holdbare resultater gennem små, stabile skridt. Det er en filosofi kendetegnet ved, at de første tiltag, du tager for at nå dine nye mål, er så små, at de ikke kan mislykkes – for eksempel som at investere i et nyt whiteboard. Et kaizen board kan du bruge til at holde styr på din virksomheds forbedringsaktiviteter. Den kan placeres i området, hvor arbejdet udføres, og et team bruger det oftest, når der holdes statusmøder. Det er smart og effektivt. På hjemmesiden kan du kigge på den såkaldte kaizen tavle, hvor almindelige whiteboardtusser og magneter kan anvendes, heriblandt en magnetramme. Den kan monteres både horisontalt og vertikalt, fås i 8 forskellige størrelser og har en 2 års garanti på sin magnetiske overflade.

Uanset om behovet er til det store eller små, er løsningen nem at finde.

Comments are Disabled