Nye gardiner eller persienner

nyhedstemplet

Trænger dit hjem bare til en makeover med nye gardiner eller persienner? Så er mulighederne mange. 

Man kan selvfølgelig sy selv eller købe færdig gardiner, men resultatet er måske ikke altid helt i top. Og måske blev det ej heller det resultat, man havde håbet på eller ønsket sig. 

Få hjælp fra Gardinbussen 

Men med en gardinbus til døren, så går du aldrig fejl. Med mange års erfaring vil de kunne hjælpe dig med opmåling, syning og opsætning. Dertil er udbuddet stort og kvaliteten er i top. 

Og man får dertil udsøgt vejledning i farver, mønstrer og modeller direkte i ens hjem, hvilket også gør at man kan se, hvorledes de nye gardiner tager sig bedst ud i ens hjem. Og hvad man skal vælge til ens hjem. 
Nogle rum kræver måske lette gardiner, hvor andre rum sagtens kan bære lidt tungere gardiner. Og nogle rum behøver måske undergardiner, alt afhængig af lysindfald eller hvilken stemning, du ønsker der skal være i dit hjem / dine rum. Det kan også være persienner, du ønsker. Og her er ligeledes et stort udvalg både i design og farver.  

Men hav også for øje, at det at tage sig ordentlig tid med en kvalificeret fagperson, kan i sidste ende være givet godt ud. Det gør, at man undgår fejlkøb og måske også bøvl med opsætning m.m. 

Det er selvfølgelig også overvejelser, man skal have for øje, da gardiner jo ikke er billige, men skal ses som en investering. Det koster selvfølgelig lidt flere penge, at bestille og få færdigsyet gardiner, men resultatet er oftest noget, man bliver rigtig glad for på den lange bane. 

Gardiner og indretning 

Gardiner er som alle andre møbler en del af indretningen / udsmykning og ens base er jo det sted, hvor man lader op og så gør det jo ikke noget, at tingene spiller sammen, da man jo dertil tilbringer meget tid i ens hjem. Og ja hyggelige timer med venner og familie. Gardiner samler dertil stuen og giver hygge til ens hjem og dertil kan der være dage, hvor man bare har lyst til at trække gardinerne for, så man kan føle sig helt ugenert. Og så gør det jo ikke noget, at resultatet bliver i top ti. 

Og med en gardinbus til døren, så får du virkelig mulighed for at eksperimenterer og se stofferne sammen med resten af dine møbler. Og du tør måske prøve noget, du aldrig har prøvet før; f.eks. nye farver eller andre farve- / sammensætninger, som du aldrig havde troet kunne være en mulighed i dit hjem eller ja i nogle af dine rum. 

Dertil er du med gardinbussen dækket ind af en tilfredshedsgaranti. Dvs. at gardinbussen omkostningsfrit kommer og henter gardinerne, hvis du ikke er tilfreds med det endelige resultat. Og det er altså bestemt værd at tage med sig, når man har besluttet sig for at gøre en investering i (nye) gardiner / persienner til sit hjem. 

Comments are Disabled