Reformer- og almindelig træning Østerbro

I en by som København kan det godt være svært at overtale sig selv til at tage en løbetur. Hvis man bor langt væk fra søerne eller en park, så er det ikke altid fristende at bevæge sig over lyskryds efter lyskryds og undvige barnevogne og turister. 

Derfor kan et fitnesscenter hurtigt blive et fristed. Træning Østerbro er en gylden mulighed for at koble af og få gang i blodomløbet, og hvad end du er til almindelig træning eller reformertræning, så skal du nok kunne finde masser af muligheder. 

Træningsmuligheder i hovedstaden 

Fitness i København er der masser af, men du skal finde det, der er rigtigt for dig. Træning på Vesterbro er ikke det samme som træning Østerbro. København er en stor by, og du skal først og fremmest finde det, der er lettest for dig, men også det, du er mest tilpas med. 

Du kan med fordel søge efter din foretrukne træningsform efterfulgt af dit beboelsesområde. Det kan for eksempel være reformertræning Østerbro. Så kan du finde en masse forskellige træningsmuligheder i dit lokalområde. Der er nemlig ikke noget værre end lang transporttid til fitnesscenteret. 

Det er en rigtig god idé at finde en træningsform, der også tillader dig at træne hjemmefra. Det kan være vægte, hvor du kan presse dig i fitnesscenteret og vedligeholde det derhjemme, eller yoga, hvor du lærer mere med en instruktør og øver dig i stuen. 

Varier din træning 

Uanset om der er tale om udendørs træning ved søerne eller træning Østerbro, så skal du huske at variere den og hvile. Det er ikke sundt at træne og pumpe jern hver eneste dag – helt bogstaveligt talt. Når du træner, så strækker og nedbryder du dine muskler. De skal bruge lidt tid på at tilpasse sig, men hvis du træner hver eneste dag, kan de faktisk blive ødelagt. 

Så du bør maksimum træne hver anden dag, ellers skal du variere din træning. Du kan træne arme og overkrop på skiftende dage fra benene, så de forskellige muskelgrupper arbejder uafhængigt af hinanden. Det er dog vigtigt, at du også husker en hviledag mindst én gang om ugen, hvor det hele kan få ro til at arbejde. 

Husk din kost 

Træning er mange ting, men det er ikke alt. Hvis du løber fem kilometer hver dag, men kun spiser junkfood, så er der ulighed i din krop. Du er nødt til at skabe en balance, og det gør du med sund kost. 

Sund kost er ikke li med udelukkende grøntsager og absolut ingen sukker. Det betyder bare, at du skal variere det, du spiser. En god start er lige fordeling på din tallerken – lige dele kød, grøntsager og tilbehør, eller, hvis du er vegetar, gode dele protein og fedtstoffer. 

Fedt er ikke din fjende, og det er sukker heller ikke. Men du er nødt til at styre det, du putter i kroppen. Du må godt nyde livet og drikke en øl eller en sodavand, men det skal ikke være det eneste, du drikker. 

Comments are Disabled