Sådan får du større muskler med proteinpulver

Hvis du træner jævnligt i et fitnesscenter, ved du sikkert, hvor lang og krævende en proces det er at opnå synlige muskler på kroppen. Det skyldes, at opbygning af muskler kræver mange elementer; den rette belastning, varierende træningsøvelser og – måske vigtigst – den rette kost.

Hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om at opbygge muskler, har du især brug for at indtage nok proteiner hver dag. Et højt indtag af proteiner kan dog være svært at opnå gennem kosten, og derfor vælger mange at anvende proteinpulver. Læs denne hurtige guide og find ud af, hvad proteinpulver er, og hvordan du bedst anvender dette supplement.

Hvad er proteinpulver?

Proteinpulver er et supplement, du kan indtage sammen med din øvrige kost. Du kan tænke det ligesom vitaminpiller; det er en kondenseret mængde proteiner, du kan indtage, så du opnår en tilstrækkelig grad af proteiner i løbet af dagen.

Du kan købe proteinpulver i mange fysiske butikker, men det nemmeste er at bestille supplementet over internettet gennem en hjemmeside såsom https://www.only-approved.dk/. Du vil modtage dit proteinpulver med posten, og du kan derefter anvende dit proteinpulver i løbet af din dagligdag.

Sådan anvender du proteinpulver

Proteinpulver er nemt at anvende og tilføre din daglige kost. Da det er i pulverform, kan du blande det op med vand eller mælk og drikke det direkte som en shake. På den måde kan du optage dit proteinpulver hurtigt i kroppen, og det er på samme tid også nemt at presse ind i en travl dagligdag.

Du kan dog også anvende proteinpulver på anden vis; du kan for eksempel bruge det som topping på en skål havregrød eller som en ekstra ingrediens i en banankage. Du kan få proteinpulver i mange forskellige smage, og du har derfor gode muligheder for at være kreativ med brugen af proteinpulver. 

Indtag proteinpulver før og efter træning

Du bør planlægge, hvornår du indtager dit proteinpulver i løbet af dagen. Kroppen har brug for proteiner til at opbygge musklerne efter en intens træning, og derfor skal du helst tilføre proteiner til kroppen relativt hurtigt efter din styrketræning.

Det giver dog også god mening at indtage en mindre mængde proteinpulver lige inden din træning, da du på den måde sikrer dig, at musklerne har noget at arbejde med, alt imens du yder dit bedste i fitnesscentret.

Proteinpulver

Udregn hvor meget proteinpulver du har brug for

Du bør dog ikke drikke proteinpulver uafbrudt dagen lang. Kroppen har kun brug for en begrænset mængde protein, og alt over det nødvendige vil være spildte ressourcer. Du kan endda opleve ubehag i kroppen, hvis du overskrider din egen grænse.

Du bør derfor undersøge, hvor meget proteinpulver du reelt set har brug for i løbet af din dag. Det er forskelligt fra person til person, og det afhænger af mange forskellige faktorer; din alder, højde, vægt og graden af intensitet under styrketræningen. Hvis du er meget i tvivl om, hvor meget proteinpulver du har brug for, kan du også søge vejledning hos en læge eller en kostvejleder.

Comments are Disabled