Sådan finder du den rigtige bedemand til begravelsen

Hvis du er på udkig efter en bedemand, så betyder det oftest, at du går igennem en meget svær tid. Det kan føles umuligt at skulle planlægge begravelse, imens du stadig sørger, men det skal bare gøres. Derfor er det en stor hjælp, og nødvendigt at have en bedemand til at hjælpe dig igennem processen.  

Hvad gør en bedemand?  

En bedemand er med til at arrangere begravelsesceremonien i samarbejde med de pårørende. Det kan enten være en ceremoni i kapellet eller i kirken med præsten. Det er også bedemanden, der sørger for at den afdøde er iklædt det ønskede tøj og fremvist, hvis ønsket, inden kisten bliver lukket. Bedemanden ordner som udgangspunkt alt det praktiske fra begyndelsen af planlægningen til begravelsen er slut. Det er ofte en kæmpe byrde løftet af skuldrene, da det kan være besværligt og hårdt at skulle planlægge begravelse. Bedemanden har trods alt stor erfaring med det og kender til alle procedurer.  

Hvordan finder man en god bedemand?  

Der findes mange gode bedemænd i Danmark, men det kan nogle gange være svært at finde den helt rigtige bedemand. Det bliver nemlig ofte rigtig dyrt, hvis man ikke finder en bedemand, der både er dygtig og ikke alt for dyr. Hvis du ikke gider at lede alt for meget rundt på nettet, og bare ønsker en god bedemand Hillerød, så kan du finde den bedste her. Den Fri Bedemand har nemlig været en bedemandsservice i over 20 år, og har derfor god erfaring med det. På trods af den rigtige gode pris, så er kvaliteten stadig i top, hvilket man ikke altid kan regne med hos andre bedemænd.  

Hvis du er interesseret i at bruge Den Fri Bedemand til den begravelse, du skal planlægge, men du ikke bor i Hillerød, så er der også Den Fri Bedemand andre steder. Du kan både finde dem i Allerød, Herlev, Glostrup, Frederikssund, Hvidovre, Jyllinge og Lyngby. Konceptet er det samme alle steder, så du kan snildt regne med god kvalitet til en god pris.  

Hvis du gerne vil vide lidt mere specifikt, hvad du får hjælp til ved at bruge en bedemand til at planlægge begravelsen, så er det f.eks. dødsattest og papirer i forbindelse med den afdøde. Det er også kørsel med rustvogn til og fra højtideligheden. Hvis den afdøde skal kremeres, så er der også transport af urne til og fra krematoriet og nedsættelse af urnen. 

Sådan får du begravelseshjælp  

En klar fordel ved en god bedemand, som Den Fri Bedemand, er at servicen er i top. Du kan endda få din bedemand til hjælpe dig med at få begravelseshjælp fra kommunen. Begravelseshjælp er et offentligt tilskud til begravelsen, der kan hjælpe med at dække en del af omkostninger. Der findes to forskellige slags begravelseshjælp – den hjælp, der er uafhængig af den afdødes indkomst og den hjælp, der er afhængig af den afdødes indkomst. Det vil din bedemand hjælpe dig med at få styr på, hvis de har denne service. Det er faktisk sådan, at Den Fri Bedemand indsender ansøgningen for dig, så du ikke skal spekulere på det.  

Comments are Disabled