Stil, skønhed og smukke kvinder

Står du og skal arrangere et event, som du gerne vil have hæver sig lidt over det almindelige, så skulle du overveje at hyre eventpiger. Og hvad er de så for nogle? Eventpiger er professionelle, smukke kvinder, der stort set kan udfylde enhver rolle til et arrangement. Deres opgave er at gøre gæsterne glade og være et charmerende, stilfuldt indslag. Pigerne er ikke strippere, men derimod værtinder, der kommer for at gøre dit event helt specielt festligt. Nogle gange i cocktailkjoler, andre gange i bikini eller bunny-ears.

Festligt og farverigt eller stilrent og professionelt

Eventpiger kan lidt af hvert. Har du et firmaarrangement, kan du for eksempel hyre to smukke kvinder til at dele merchandise ud til dine kunder. Forestil dig Red Hot Riding Hood fra Looney Toons, som ulven piftede af. Eventpigerne er specialiseret, så du kan være sikker på at hyre piger, der kan præcist det, du har brug for. Det er ikke den samme pige, du hyrer til en professionel firma-event, som du kan hyre til topløs servering ved din brors bachelorfest. Du kan være helt sikker på, at pigerne ved, hvad de gør, og at de kommer med præcist den rigtige grad af fest og farver. Til din firmabegivenhed vil pigerne være stilrene og klassiske, mens de til din brors fest vil være mere uformelle og festlige.

Kindkys, sang og bilvask

Du kan også sagtens bruge eventpiger til at sende en kærlig hilsen til din bedste ven. I stedet for at sende blomster og champagne med et almindeligt bud, kan du gøre det med en smuk kvinde, der også leverer et smækkys. Så bliver det en levering, din ven husker meget længere. Hvis din ven ikke lige er til smækkys, kan eventpigen i stedet synge en sang for ham. Det bliver med garanti også husket. Og vil du så i øvrigt give din ven en gave, der bliver husket, ud over hilsenen, så kan du jo hyre to eventpiger i hotpants til at vaske hans bil. De gør det med garanti på en måde, han aldrig glemmer. Du kan også hyre eventpiger til at tage med dig på stranden til beach volley eller bare for at plaske i vandet. Under alle omstændigheder vil pigerne gøre dig og dine venner til centrum på stranden.

Til boksekampe og byfester

Eventpiger er oplagte som nummerpiger til en boksekamp, hvis du arrangerer sådan en. Eller til en byfest, Forestil dig for eksempel et optog gennem byen anført af piger, der ser ud som om de hører hjemme i et karneval i Brasilien. Nogle af eventpigerne kan hyres helt nøgne, hvis du for eksempel arrangerer et croquis-kursus, eller hvis du har brug for en bodypaintet model til et kunstarrangement. Du kan endda hyre eventpigerne til at deltage i musikvideoer, hvis du er musiker eller producer. Og så er det værd at bemærke, at der altså også er eventfyre at hyre, hvis man har et arrangement, hvor der for eksempel skal serveres morgenboller til en 30-års pigefødselsdag.

Comments are Disabled