3 gode indretnings tips til boligen

Der er mange fordele ved at have en bolig, der tager sig så godt ud indvendigt som overhovedet muligt; og her tænkes der specifikt på din boligindretning.

For det første giver god boligindretning dig langt smukkere omgivelser – ofte kombineret med større funktionalitet. For det andet vil din bolig også være betydeligt mere attraktiv overfor en potentiel køber.

Det er derfor vigtigt, at du læser disse små tips, så du med ét kan forvandle din gamle bolig til din nye drømmebolig.

Giv køkkenet og badeværelset ekstra opmærksomhed

Vi tilbringer en stor del af vores tid derhjemme i enten køkkenet og badeværelset. Det er derfor med at få maksimeret disse rum.

Det er desværre et velkendt faktum, at især disse to rum er rigtig dyre at sætte i stand, men det er faktisk ikke umuligt at forbedre dem uden at skulle investere en formue. I stedet for at investere i nye køkkenelementer, kan du prøve at arbejde med det, du allerede har.

Du skal ikke lade dig snyde. Ved blot at give dine køkkenlåger en ny flot farve, så har du allerede nu forbedret dit køkkens udseende, og det samme gælder for badeværelset. Du kan eventuelt også overveje at udskifte dine gamle håndtag med en mere moderne model. Du vil faktisk blive forbløffet over, hvor meget disse to enkle greb kan gøre for at forbedre det visuelle udtryk.

Badeværelset såvel som køkkenet vil også tage sig langt bedre ud, hvis du forsøger at farvematche. Vælg f.eks. håndklæder i samme farvetone til badeværelset, og afslut med nogle smukke blomster eller grønne planter.

køkken

Udnyt din eksisterende plads

Du kan naturligvis ikke gøre din bolig større end den rent faktisk er, men til gengæld kan du uden tvivl udnytte din eksisterende plads langt bedre. Du skal derfor være kreativ, når det kommer til opbevaringsmuligheder i dit hjem.

Anskaf dig praktiske opbevaringsløsninger, såsom en bænk med indbygget opbevaring eller måske et indbygget opbevaringssystem. Måske kan du også leve en kende mere simpelt. Skil dig af med de møbler, som du ikke absolut har brug for.

Dette vil nemlig rydde op i både hus og sind, og give dig en langt mere behagelig bolig at bo i. Din bolig vil nemlig nu udstråle en række bevidste valg, der helt automatisk vil give en stemning af klarhed over dit hjem.

Hav et grundlæggende ”feel” i din bolig

I forlængelse af dette vil det være en rigtig god idé, hvis du forsøger at være konsekvent i din boligindretning. Du kunne måske arbejde ud fra et givent tema, og herefter forsøge ikke at afvige alt for meget i den efterfølgende indretning.

Dette behøves selvfølgelig ikke forstås bogstaveligt. Du behøver nemlig ikke forvandle dit hjem til et engelsk landhjem, bare fordi du har blomstret sofastol. Prøv i stedet at være konsekvent i forbindelse med dit hjems farvevalg eller f.eks. en bestemt type materiale.

Når dette så er sagt, så er det bestemt ikke en ringe idé, at du gør dig nogle stilmæssige overvejelser. Der er jo ikke meget ved at have et hjem, der rent visuelt set er hulter til bulter.

Comments are Disabled